Αρχική » Σπίτι & Υγεία & REF PC » Θέρμανση/Ψύξη » Κλιματιστικά » Tesla TA53FFUL-1832IAW AC Inverter 18000 BTU,WiFi, R32,A++/A+++, Ιονιστής, 2+8 Ετη Επίσημη Εγγύηση
Tesla TA53FFUL-1832IAW AC Inverter 18000 BTU,WiFi, R32,A++/A+++, Ιονιστής, 2+8 Ετη Επίσημη Εγγύηση
Προσφορά
Tesla TA53FFUL-1832IAW AC Inverter 18000 BTU,WiFi, R32,A++/A+++, Ιονιστής, 2+8 Ετη Επίσημη ΕγγύησηTesla TA53FFUL-1832IAW AC Inverter 18000 BTU,WiFi, R32,A++/A+++, Ιονιστής, 2+8 Ετη Επίσημη ΕγγύησηTesla TA53FFUL-1832IAW AC Inverter 18000 BTU,WiFi, R32,A++/A+++, Ιονιστής, 2+8 Ετη Επίσημη ΕγγύησηTesla TA53FFUL-1832IAW AC Inverter 18000 BTU,WiFi, R32,A++/A+++, Ιονιστής, 2+8 Ετη Επίσημη ΕγγύησηTesla TA53FFUL-1832IAW AC Inverter 18000 BTU,WiFi, R32,A++/A+++, Ιονιστής, 2+8 Ετη Επίσημη ΕγγύησηTesla TA53FFUL-1832IAW AC Inverter 18000 BTU,WiFi, R32,A++/A+++, Ιονιστής, 2+8 Ετη Επίσημη Εγγύηση
Tesla TA53FFUL-1832IAW AC Inverter 18000 BTU,WiFi, R32,A++/A+++, Ιονιστής, 2+8 Ετη Επίσημη Εγγύηση
Tesla TA53FFUL-1832IAW AC Inverter 18000 BTU,WiFi, R32,A++/A+++, Ιονιστής, 2+8 Ετη Επίσημη Εγγύηση
Kωδικός 10128230
Part Number: TA53FFUL-1832IAW
Δειτε όλα τα προϊόντα της TESLA
Διαθεσιμότητα Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Tιμή με Φ.Π.Α.:709,00€  ή 63.53 X 12 Δόσεις
Στο καλάθι
Αγαπημένο
Σύγκριση
 
 


 

 

 

 

 

 

 

Δημιουργήστε το ιδανικό κλίμα στο χώρο σας

Τα κλιματιστικά Tesla δημιουργήθηκαν με γνώμονα τις απλές καθημερινές σας ανάγκες για ένα υγιές και άνετο περιβάλλον μέσα στους χώρους που κινείστε, εργάζεστε ή διασκεδάζετε. Η προηγμένη τεχνολογία και ο απαράμιλλος σχεδιασμός τους, ανεξάρτητα από την εποχή και τις ανάγκες σας για δροσιά ή ζέστη, θα φροντίσουν να δημιουργήσουν το πιο άνετο περιβάλλον για εσάς.Είναι μια λύση 2 σε 1 για τις ανάγκες θέρμανσης και ψύξης. Κάθε μοντέλο έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με βάση την τελευταία λέξη της τεχνολογίας,με μοντέρνο στύλ για μέγιστη απόδοση, αντοχή και βιωσιμότητα. Διαθέτει Υδρόφιλο πτερύγιο αλουμινίου, εφεδρικό διακόπτη, λειτουργία Anti-Fungus, Self-Cleaning, Λειτουργία Αυτοδιάγνωσης, Super EMC Απόδοση, Anti-Rust Cabinet, Έξυπνη Απόψυξη, Super Quiet Σχεδιασμός, Λειτουργία Turbo, Sleep Mode, Ένδειξη Κωδικού Βλάβης, Low Noise διανομή αέρα, Διπλή έξοδος για υποδοχή σωλήνα, Δυνατότητα επιλογής ταχύτητας ανεμιστήρα, Auto-Restart, Χρονοδιακόπτη, Πλενόμενα Φίλτρα, αλλά και λειτουργία I FEEL.

Ionizer filter

Ιονιστής όπου παράγει ιόντα τα οποία αποβάλλουν μεγάλη ποσότητα ενέργειας που εξαλείφει μυρωδιές, σκόνη και καπνό, δημιουργώντας καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα.

Honeycomb filter

Φίλτρο ενεργού άνθρακα με κηρήθρα για την απομάκρυνση οσμών, μικροοργανισμών και βλαβερών στοιχείων
 

 

 

 

 

 

iFeel / Follow me

Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας στο τηλεχειριστήριο επικοινωνεί με το κλιματιστικό και ρυθμίζει αυτόματα την κατάσταση λειτουργίας του προσφέροντας μια έξυπνη και ανεξάρτητη μέθοδο διατήρησης της βέλτιστης θερμοκρασίας στον χώρο σας.

 

 

 

 

Αυτόματη Διάγνωση/Λειτουργία Self-Diagnostic

To κλιματιστικό παρακολουθεί πιθανές μη φυσιολογικές λειτουργίες και εντοπίζει αυτόματα οποιαδήποτε δυσλειτουργία. Έτσι, σε περίπτωση προβλήματος εμφανίζει έναν κωδικό σφάλματος καθιστώντας την συντήρηση πιο αποδοτική και οικονομική.

Λειτουργία Anti-Fungus

Μετά την ολοκλήρωση της ψύξης ή αφύγρανσης, το κλιματιστικό ενεργοποιεί τη λειτουργία Anti-Fungus προκειμένου να εμποδίσει την ανάπτυξη μυκήτων και επιβλαβών βακτηρίων ώστε να διατηρεί το περιβάλλον σου υγιές και ευχάριστο.

 

 

 

Ισχυρή Απόδοση

Ο συμπιεστής υψηλής συχνότητας επιτρέπει στο κλιματιστικό σας να παράγει με γρηγορότερους ρυθμούς πιο δροσερό ή θερμό αέρα: κάτω από 18° C σε μόλις 30 δευτερόλεπτα ή έως 40° C σε 60 δευτερόλεπτα. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε γρήγορα να απολαύσετε την επιθυμητή θερμοκρασία στον χώρο σας.

Full DC Frequency Conversion.

Ενεργειακά αποδοτική λειτουργία Ένα προηγμένο πλήρες σύστημα ελέγχου συνεχούς ρεύματος εξασφαλίζει την ταχύτητα του κινητήρα αλλά και την προσαρμογή της ροής του ψυκτικού σε πραγματικό χρόνο, ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Αυτό σημαίνει ότι το κλιματιστικό λειτουργεί πάντα με τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας αποδίδοντας τα μέγιστα σε ψύξη ή θέρμανση


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anti-rust cabinet

Ένα γαλβανισμένο φύλλο και έξι στρώματα αντισκωριακής επίστρωσης εξασφαλίζουν ότι η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού μηχανήματος συνεχίζει να φαίνεται γυαλιστερή και ολοκαίνουργια, ακόμα και μετά από εκτεταμένη έκθεση στο φως του ήλιου και την βροχή.
 

 

 

 

 

 

 

”Κρυμμένη” Οθόνη LED και κομψή σχεδίαση

Η οθόνη εμφανίζεται διακριτικά μέσα από την μονάδα όποτε το επιθυμείτε, χαρίζοντας απόλυτη αρμονία και κομψότητα στην αισθητική του χώρου σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λειτουργία Wi-Fi

Η λειτουργία Wi-Fi σας επιτρέπει τον έλεγχο του Tesla κλιματιστικού από κινητό τηλέφωνο ή άλλες έξυπνες συσκευές. Μπορείτε πλέον στην καθημερινότητά σας να κινείστε εύκολα και ευέλικτα, αποφεύγοντας να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο που έπεσε πίσω από τον καναπέ!

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης είναι:

α.  Η εγκατάσταση του κλιματιστικού πρέπει να γίνει από εξουσιοδοτημένο ψυκτικό καθώς η διαδικασία απαιτεί εξειδικευμένο τεχνικό για την τήρηση των απαραίτητων όρων  για τη σωστή λειτουργία του κλιματιστικού.

β. Η εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.teslagiveaways.com συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία καθώς και την απόδειξη αγοράς.

γ. Η ετήσια συντήρηση του κλιματιστικού σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα συντηρήσεων. Οι συντηρήσεις θα πρέπει να ξεκινούν το πρώτο 3μηνο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου έτους από την ημερομηνία αγοράς και το κόστος τους επιβαρύνει τον πελάτη. Ο σωστός προγραμματισμός των συντηρήσεων είναι ευθύνη του πελάτη.

 1. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν λειτουργεί σωστά κατά την περίοδο εγγύησης, το Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστικό Κέντρο της TESLA θα το επισκευάσει, εντός ευλόγου χρόνου, με σκοπό τη χρήση για την οποία κατασκευάστηκε, χωρίς να υπάρξει χρέωση για ανταλλακτικά ή την εργασία, αποκλειομένων οποιονδήποτε περαιτέρω αξιώσεων.
 2. Η εγγύηση ισχύει μόνο αν το προϊόν συνοδεύεται από το πρωτότυπο τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς, με ένδειξη ημερομηνίας αγοράς του προϊόντος, μοντέλου του προϊόντος και επωνυμίας του εμπόρου.Επίσης αν το προϊόν συνοδεύεται και από το πρωτότυπο δελτίο εγκατάστασης ,με ένδειξη ημερομηνίας εγκατάστασης , μοντέλου του προϊόντος και επωνυμίας και σφραφίδας του εγκαταστάτη τεχνικού.
 3. Δεν καλύπτονται από την εγγύηση οι χρεώσεις και οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τη μεταφορά του προϊόντος προς επισκευή στον μεταπωλητή ή στο επισκευαστικό κέντρο, καθώς επίσης και με την εγκατάσταση του προϊόντος και όποια άλλα έξοδα έμμεσα ή άμεσα σχετίζονται με την επισκευή του.
 4. Όλες οι επισκευές της εγγύησης πρέπει να γίνουν από το επίσημο επισκευαστικό κέντρο.
 5. Η εγγύηση δεν καλύπτει κανένα προϊόν που χρησιμοποιείται πέραν των προδιαγραφών για τις οποίες κατασκευάστηκε (π.χ. επαγγελματική χρήση).
 6. Η εγγύηση δεν καλύπτει: • Αναλώσιμα υλικά. • Περιοδικούς ελέγχους καλής λειτουργίας, συντήρηση και επισκευές ή αλλαγή ανταλλακτικών που οφείλονται σε φυσιολογική φθορά. • Επισκευές, μετατροπές ή καθαρισμούς που έλαβαν χώρα σε κέντρο service μη εξουσιοδοτημένο από την TESLA ή τον αντιπρόσωπο. • Λάθος χρήση, κακή χρήση, αμέλεια, υπερβολική χρήση, χειρισμό ή λειτουργία του προϊόντος κατά τρόπο μη σύμφωνο με τις οδηγίες που περιέχονται στα εγχειρίδια χρήσης και/ή στα σχετικά έγγραφα χρήσης, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, πλημμελούς φύλαξης, πτώσης, υπερβολικών δονήσεων. • Προϊόντα με δυσανάγνωστο αριθμό σειράς. • Σύνδεση του προϊόντος με εξοπλισμό που δεν είναι συμβατός ή εγκεκριμένος από την TESLA. • Ζημιές που προκαλούνται ενδεικτικά από αστραπές, νερό ή υγρασία, φωτιά, πόλεμο, δημόσιες αναταραχές, λάθος τάσεις του δικτύου παροχής ρεύματος (προβλήματα του δικτύου ηλεκτροδότησης κλπ), λάθος κλιματισμό ή οποιοδήποτε λόγο που είναι πέραν από τον έλεγχο του Αντιπροσώπου.
 7. Η εγγύηση προσφέρεται σε οποιοδήποτε άτομο κατέχει νόμιμα το προϊόν μέσα στο χρόνο διάρκειάς της.
 8. Η εγγύηση αποτελεί την πλήρη αποζημίωση του αγοραστή. Η TESLA και ο Αντιπρόσωπος της δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε άλλη ζημιά εκτός από την επισκευή ή αντικατάσταση κατά τα ως άνω, που να σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τη δυσλειτουργία του προϊόντος.

Εγκατάσταση Κλιματιστικού, ώστε να ισχύει η εγγύηση

 

Γίνεται από εξουσιοδοτημένα συνεργεία,για να ισχύει η εγγύηση, στο χώρο που επιθυμείτε κατόπιν ραντεβού, αφού προηγηθεί εξόφληση του ποσού εγκατάστασης.Αξιολόγηση της ιδανικής νόμιμης θέσης εγκατάστασης του κλιματιστικού, τοποθέτηση και σύνδεση της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας και εκτέλεση δοκιμαστικής λειτουργίας.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η συμπλήρωση
φρέον μέχρι 100 γρ. Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.και για περιοχές εντός του λεκανοπεδίου αττικής .Για τις υπόλοιπες περιοχές αττικής καθώς και για επαρχία  επικοινωνήστε μαζί μας, για προσφορά τιμής.Δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή το τρύπημα πέτρινου ή από μπετό τοίχου, για το οποίο πρέπει να
προηγηθεί συννενόηση.Επίσης όταν υπάρχει έτοιμη προεγκατάσταση ,πρέπει να προηγηθεί καθαρισμός των σωληνώσεων ,εργασία με επιπλέον κόστος.Επίσης η ηλεκτρολογική εγκατάσταση πρέπει να είναι έτοιμη και η ενδεδειγμένη για τον τύπο του κλιματιστικού που θα εγκατασταθεί.

Για εγκατάσταση κλιματιστικού 9000 BTU ή 12000 BTU έως 2μ. σωλήνες ,τιμή προσφοράς 85€ +φπα | Από 2μ. και πάνω, τιμή προσφοράς 23€ +φπα το τρέχον μέτρο
Για εγκατάσταση κλιματιστικού 18000 BTU έως 2μ. σωλήνες, τιμή προσφοράς 95€ +φπα | Από 2μ. και πάνω τιμή προσφοράς 25€ +φπα το τρέχον μέτρο                                                                                                   Για εγκατάσταση  κλιματιστικού 24000 BTU έως 2μ. σωλήνες τιμή προσφοράς 110€ +φπα | Από 2μ. και πάνω τιμή προσφοράς 25€ +φπα το τρέχον μέτρο                                                                                                                         

Για απεγκατάσταση κλιματιστικού 9000 BTU εως 24000 BTU, με διατήρηση του υπάρχοντος χαλκοσωλήνα και του φρέον, τιμή προσφοράς 30-40€ +φπα 

 

Πρόσθετες λειτουργίες


 • Αθόρυβη Λειτουργία
 • Λειτουργία Anti-Fungus
 • Πτερύγια Υδρόφιλου Αλουμινίου
 • Δυνατότητα Επιλογής Ταχύτητας Ανεμιστήρα.Επιλογή 4 Ταχυτήτων : Χαμηλή / Μεσαία / Υψηλή / Turbo
 • 3D Air Flow: Κάθετη / Οριζόντια Αυτόματη Ταλάντευση
 • Λειτουργία Turbo
 • Λειτουργία Ομαλής Εκκίνησης Θέρμανσης
 • Διακόπτης On/Off στην Εσωτερική Μονάδα
 • Super EMC
 • Τεχνολογία Anti-Cold/Έξυπνη Απόψυξη
 • Λειτουργία iFeel
 • Σωστή Λειτουργία σε Θερμοκρασίες έως και -15
  βαθμών κελσίου
 • Ανεξάρτητη Λειτουργία Αφύγρανσης
 • Αυτόματη Λειτουργία
 • Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση οθόνης
 • Έξυπνη Λειτουργία Ροής Αέρα
 • Ταχεία Ψύξη και Ταχεία Θέρμανση
 • Έξυπνη Λειτουργία Απόψυξης
 • Κουμπί Έκτακτης Ανάγκης
 • Anti-rust Proo Cabinet
 • Ανθεκτική Κατασκευή Εξωτερικής Μονάδας
 • Συνεχόμενη Λειτουργία σε Ταλαντώσεις Τάσης Ρεύματος
 • Ισχυρή Ψύξη στους 60 βαθμούς κελσίου
 • Λειτουργία Ανίχνευσης Διαρροής
 • Αυτόματη Επανεκκίνηση
 • Λειτουργία Αυτόματης Διάγνωσης και Ένδειξη Κωδικού Βλάβης
 • Δυνατότητα Επιλογής Ταχύτητας Ανεμιστήρα
 • Μνήμη Θέσης Louver
 • Διπλή Έξοδος, Υποδοχή Σωλήνα
 • Πλενόμενα Φίλτρα
 • Κρυφή Οθόνη
 • Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού/Self-cleaning
 • Λειτουργία Ανίχνευσης Διαρροής Ψυκτικού Υγρού
 • Sleep Mode/Λειτουργία Ύπνου
 • Λειτουργία ECO
 • Χρονοδιακόπτης, Ισορροπημένη Κατανομή Αέρα
 • Ενσωματωμένο Wi-Fi
 • Ενσωματωμένος Ιονιστής
 • Ενσωματωμένη UVC Lamp : Οχι
 • Εγγύηση Επίσημης Αντιπροσωπείας 2 Έτη εσωτερικής & 8 Έτη εξωτερικής μονάδας 
Τεχνικά χαρακτηριστικάEφάπαξ1X709
2 Δόσεις2X368.47
3 Δόσεις3X246.47
4 Δόσεις4X185.49
5 Δόσεις5X148.89
6 Δόσεις6X124.5
7 Δόσεις7X107.08
8 Δόσεις8X94.01
9 Δόσεις9X83.85
10 Δόσεις10X75.72
11 Δόσεις11X69.07
12 Δόσεις12X63.53
Τεχνική Υποστήριξη
Kαταχώρηση